Werkwijze

Werkwijze

Onze dakkapellen worden met de uiterste zorg in elkaar gezet met het oog op robuustheid en een mooie vormgeving. U wilt nog lang genieten van uw dakkapel en dat begrijpen wij.

Wij weten precies wat we u leveren, omdat we de meeste dakkapellen zelf assembleren in onze eigen werkplaats. Dit is één van de redenen waarom we u scherpe tarieven kunnen bieden. Door onze transparante werkwijze bespaart u namelijk geld, wat u bij een concurrent wellicht kwijt bent aan hoge winstmarges.

We produceren een gevarieerd aanbod aan dakkapellen om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. De basisconstructie wordt gemaakt van hout en de buitenkant van duurzaam en onderhoudsarm kunststof, te weten keralit of trespa. De dakkapellen worden standaard voorzien van kwalitatieve kozijnen met zeer goed isolerend HR+++ glas

Assemblage en montage

Vanaf de dag waarop u de offerte bevestigt hebben wij doorgaans 4 tot 5 weken nodig om de dakkapel te maken. Vanuit de werkplaats vervoeren we de dakkapel naar de plaats van bestemming, waar deze met behulp van een kraan wordt geplaatst.

De montage is binnen één dag geregeld. Dat wil zeggen dat u nog dezelfde dag kunt genieten van een ruimere en fraaiere woning, dankzij uw keuze voor SnelDakkapel.nl.

Bel voor meer info of vraag een offerte aan middels het contactformulier.

We helpen u graag verder!