Over Ons

Over Ons

SnelDakkapel.nl is een familiebedrijf dat haar klanten al jarenlang van dienst is met het leveren en plaatsen van dakkapellen, en kunststof deuren en kozijnen van de hoogste kwaliteit.

Klanttevredenheid, service en een duurzame band met onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel. Als u geïnteresseerd bent in meer leefruimte en licht in uw woning, doet u er goed aan om u door ons te laten adviseren. Naast deze voordelen kan een dakkapel zelfs de waarde van uw huis verhogen. Het is dus een verstandige investering waar u dagelijks van kunt geniet.

Kwaliteitsproducten én kostenbesparing

Daarnaast bespaart u met onze kunststof kozijnen met HR+++ glas al gauw 150 EUR per jaar op uw stookkosten. Al met al bieden we onze klanten dus vele mogelijkheden op het gebied van wooncomfort en kostenbesparing. Doordat we een eigen werkplaats hebben kunnen we u bovendien vaak zeer scherpe prijzen bieden.

Er zijn meer aanbieders op de markt, maar er zijn maar weinigen die u hetzelfde kunnen bieden als wij: SnelDakkapel.nl levert namelijk producten van de hoogste klasse met goede service tegen een zeer gunstige prijs.

Wij bedienen klanten in heel Nederland

Vanuit onze standplaats, Kleve, in het Duitse grensgebied, bedienen wij klanten in heel Nederland. We plaatsen de dakkapellen en kunststof kozijnen probleemloos binnen één dag. U kunt dus direct beginnen met besparen en genieten van uw wooncomfort.

Wilt u meer weten over ons of onze producten en diensten? Stuur ons gerust een bericht via e-mail of het contactformulier, of bel voor meer info.

Bij interesse naar onze producten en diensten sturen wij desgewenst vrijblijvend een adviseur bij u langs.

Mocht u uiteindelijk kiezen voor SnelDakkapel.nl, dan doen wij de rest.

[button href="https://sneldakkapel.nl/contact/" target="_blank"]MEER INFO[/button]

 

SnelDakkapel.nl (35)

Over Ons - SnelDakkapel.nl

dakkapel 10_u - SnelDakkapel.nl