Dakkapel Nijmegen

Het team van SnelDakkapel.nl is sinds 8 jaar actief op de markt voor dakkapellen, kunststof deuren en -kozijnen in Nijmegen en omstreken. Daarnaast bedienen we tegenwoordig klanten door heel Nederland. Wij maken de meeste dakkapellen zelf in onze werkplaats in Kleve (Duitsland), net over de grens. Het vervoeren van een dakkapel vanuit deze standplaats naar regio Nijmegen duurt doorgaans minder dan een half uur. Bij andere locaties in Nederland is dit iets meer, dit houdt enkel in dat we iets vroeger in de morgen vertrekken om op tijd bij u te zijn. Door de jaren heen hebben we al zo'n 100 huishoudens in Nijmegen voorzien van nieuwe dakkapellen, kunststof deuren en -kozijnen.

Waarom SnelDakkapel.nl?

We zijn dan ook een bekende speler op de markt voor dakkapellen in de regio, al dan niet onder onze bedrijfsnaam SW-Dakkapellen. SnelDakkapel.nl is onze nieuwe handelsnaam, maar het gaat dus om hetzelfde team dat staat voor dezelfde, hoge standaard en goede service als voorheen.

Kostenbesparing & lage aankoopprijzen

We onderscheiden ons door het leveren van dakkapellen, kunststof deuren en kozijnen van hoge kwaliteit met zeer goede isolatiewaarden. Deze zijn niet alleen fraai om te zien, maar ook goed voor uw stookkostenbesparing. Bovendien wordt een dakkapel door ons binnen één dag geplaatst. Ook onze prijzen horen bij de laagste van Nederland, vergeleken met aanbieders die dezelfde kwaliteit leveren. Bel of mail vandaag nog voor een offerte en profiteer direct!