Dakkapellen

Dakkapellen

SnelDakkapel.nl produceert en monteert dakkapellen van de hoogste kwaliteit. De basisconstructie van onze dakkapellen is van hout. Voor de zijwangen en boeiboorden [de buitenkanten] gebruiken we kunststof: op basis van uw wensen en budget kiezen we hierbij voor Keralit of Trespa.

Kunststof Dakkapel: Keralit of Trespa

Keralit bestaat uit rabatdelen, een soort schroten met een houtnerfstructuur. Dit materiaal wordt vaak mooier gevonden en is duurder. Trespa daarentegen bestaat uit vlakke, massieve platen en is goedkoper. Een dakkapel van dit materiaal heeft een egaal uiterlijk en heeft minder weg van hout.

Waarom SnelDakkapel.nl?

Al onze dakkapellen hebben een 14 cm dikke bovenlaag, een stuk dikker dan bij andere producenten. Daarnaast werken wij onze dakkapellen standaard af met kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Deze zijn doorgaans van het merk Schüco en zijn voorzien van HR+++ glas (driedubbel glas).

Goede isolatie

De dikkere daklaag en kwalitatieve kozijnen met HR+++ glas betekenen een mooi ogende dakkapel die uitstekend isoleert. Dat wil zeggen dat u jarenlang minder kwijt bent aan stookkosten met SnelDakkapel.nl dan met de meeste andere aanbieders van dakopbouw.

Dakkapel laten plaatsen

Het vervaardigen van een dakkapel naar uw wensen duurt doorgaans zo’n 4-5 weken. Hierna volgt de vakkundige en snelle montage, waarvoor wij niet meer nodig hebben dan één werkdag, waarna u direct kunt genieten van meer ruimte, licht en een fraaiere aanblik van uw woning.

Zéér scherpe prijzen

Bovendien horen onze prijzen bij de laagste van Nederland, in vergelijking met aanbieders die dezelfde, hoge kwaliteit leveren. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info. We helpen u graag verder!